Το ιατρείο μας

Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2019 στην Προσοτσάνη Δράμας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν διακεκριμένο φορέα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στην περιοχή. Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας στον κάθε συνάνθρωπο μας και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα του, εξαλείφοντας τις χρονοβόρες μετακινήσεις και συμβάλλοντας στην παρακολούθηση και την εξέλιξη της θεραπείας του.

Επιθυμία μας είναι να εξυπηρετήσουμε  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συμπολίτες μας, προσφέροντας τους υψηλού επιπέδου διαγνωστικές εξετάσεις, προσιτές σε όλους.

Με επίκεντρο πάντα τον κάθε ασθενή και τις ανάγκες του θέτουμε ως βάση της δουλειάς μας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Τρόπος λειτουργίας:

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας. Κύριο μέλημά  μας είναι η αξιοπιστία και η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Διενεργούνται καθημερινοί εσωτερικοί έλεγχοι ποιότητας

Υπάρχει πλήρης αυτοματοποίηση στην διεκπεραίωση των εξετάσεων και στην εξαγωγή του αποτελέσματος χωρίς τη μεσολάβηση ανθρώπινου παράγοντα για εκμηδενισμό της πιθανότητας λάθους και τη μέγιστη δυνατή παραγωγικότητα.

Λειτουργούμε με προστατευμένη βάση προσωπικών δεδομένων με σεβασμό στο ιατρικό απόρρητο και τη νομοθεσία του gdpr καθώς και ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στο ιστορικό του εκάστοτε ασθενούς.

Έχουμε συχνή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς για την βέλτιστη εξυπηρέτηση τόσο των ασθενών, όσο και των συναδέλφων.